Familjeterapi
Samtalsrum Erica Edfast Luleå. Psykoterapi, parterapi, familjeterapi i Luleå

__

__

FAMILJETERAPI


Få relationer i livet betyder så mycket för oss som familjen, oavsett hur den ser ut. Vi mår bra av att ha nära, trygga relationer. Men eftersom våra närmaste relationer är så känslomässigt viktiga för oss blir vi också väldigt påverkade när det av en eller annan anledning inte fungerar så bra.


Konflikter och negativa mönster kan ibland vara svåra att bryta på egen hand och då kan familjeterapi vara ett alternativ. Att tillsammans med en familjeterapeut få hjälp att bryta negativa mönster och undersöka vad som behövs för att alla i familjen ska må bra och trivas tillsammans.

Familjeterapi Luleå. Samtalsrum Erica Edfast Luleå

Om en familjemedlem mår dåligt, på grund av sjukdom, kris eller annat, påverkas ofta övriga familjen på olika sätt. Familjesamtal kan vara till hjälpsamt för att förstå och hantera den aktuella situationen.


Det är också vanligt att ett barn visar olika symtom på att må dåligt för att det är något som inte känns bra i familjen. Då kan det vara lätt att tro att barnet behöver individuell hjälp och att missa att det egentligen finns saker som hela familjen behöver få hjälp med.


Rådgör gärna med mig om du/ni är tveksamma om vad som passar bäst, att gå på enskilda samtal, att komma som par eller att komma hela familjen.

Adress

Spantgatan 2 (1tr), Visidas lokaler, Luleå

Telefon

070 - 633 04 74